Keresés az oldalon

2016. szeptember 14., szerda

A mosoly

Egy mosoly

Egy mosoly

Az írásban megtaláltam önmagam. Eddigi életem során is mindig írtam, csak fejben... Majd papírra vetettem. Ki tudja? Talán egyszer majd sikeres lehetek benne. Remélem!
Következő írásomban, arról lesz szó, hogy nem minden az, aminek látszik, vagy amit várunk.

.....

A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan


Vajon pozitívan gondolkodunk? Biztos, hogy gondolatainkkal azt a végeredményt fogjuk elérni, amire vágyunk? Miért az ellenkező dolog történik sok esetben, és nem az, amit olyan régóta programozunk? Lehet, hogy van valami, amiről még nem beszélt senki? Igen! Arról, hogy pozitív gondolatainknak is lehetnek negatív hatásai.

2016. szeptember 12., hétfő

Könyv ajánló - Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve


Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve

Az életműsorozatban megjelenő új kötet mintegy összefoglalja a coelho-i életmű lényegét. A sorozat többi tagjától eltérően nem regény, hanem a szerző regényeiben elszórtan található gondolatok gyűjteménye. Nemcsak a regények értelmezését könnyíti meg az olvasók számára, hanem betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb szerzőjének "vegykonyhájába" is, amelyben a bibliai idézeteken kívül megtalálhatók a fontos távol-keleti és arab filozófusok gondolatai is.
A kerettörténetbe ágyazott elmélkedések arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian a fény harcosai vagyunk. Harcosok, akik képesek meghallani a szív csendjét és félelem nélkül megbirkózni a nehézségekkel. Akiknek időnként szükségük van a megállásra, a befelé fordulásra, hogy újra derűvel és kitartással szemlélhessék az életet. Akik észreveszik a mindennapi élet apró csodáit. Akik tudják, hogy megéri hinni, hiszen minden vereségre két győzelem jut.


forrás: www.citatum.hu

Leggazdagabb élet

Megbocsátás